03/08/2022

Ο τρίτος χρόνος της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Άλλος ένας χρόνος πέρασε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ένας χρόνος, στη διάρκεια του οποίου γυρίσαμε στην κανονικότητα μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας.

Το Κοινοβούλιο πήρε ξανά ζωή, ξεκινήσαμε να ψηφίζουμε δια ζώσης και να συμμετέχουμε με φυσική παρουσία στις Επιτροπές.

Με την ομάδα μου, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε συνολικά 740 δράσεις που θα βρείτε στον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων μας.

Οι παρεμβάσεις μου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στις Επιτροπές, ήταν προσανατολισμένη στα θέματα διεθνούς εμπορίου, ψηφιακής πολιτικής, αλλά και στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε σχέση με την Ανατολική Μεσόγειο και τη διατλαντική συνεργασία.

Με τις σειρές μας #AskAnnaMichelle και  #EUBackstage, συνεχίσαμε να σας φέρουμε πιο κοντά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στον σφυγμό των ευρωπαϊκών εξελίξεων στις Βρυξέλλες.
   
Φέτος, πραγματοποιήσαμε μια καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον καρκίνο και ιδιαίτερα για εκείνον του μαστού και των ωοθηκών, με ποικίλες δράσεις καθώς και μια πανελλαδική δημοσκόπηση για την ψηφιακή εποχή και τις απόψεις των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τέλος συνεχίσαμε την συνεργασία μας με το πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και αφού επιτέλους ανοίξαμε ξανά τις πόρτες του Κοινοβουλίου, φιλοξενήσαμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για να γνωρίσουν από κοντά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις Βρυξέλλες.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή επικοινωνία, τις ερωτήσεις, τα σχόλια και τις προτάσεις σας που μπορείτε να συνεχίσετε να υποβάλετε εδώ.

Προχωράμε μαζί για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης και της υπερηφάνειας!