15/02/2024

Δ.Τ. «Επίσκεψη της Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, στο νησί της Λέσβου»

Το νησί της Λέσβου θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024, ως επόμενο σταθμό της περιοδείας της «Από Άκρη σε Άκρη», η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Ευρωβουλευτής θα συμμετάσχει, ως ομιλήτρια, στην εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου», που διοργανώνει, την ίδια ημέρα στις 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Europe Direct Βορείου Αιγαίου.

Επιπλέον, το πρόγραμμα της Ευρωβουλευτού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσκύνημα στην Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Μανταμάδο, καθώς και επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συγχαρεί τους μαθητές και τους καθηγητές, που αναδείχθηκαν εθνικοί νικητές του Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία 2023, αλλά και να συζητήσει μαζί τους για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Η κα Ασημακοπούλου, κατά την επίσκεψή της στο νησί της Λέσβου, θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με πολίτες, θεσμικούς φορείς, αλλά και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο cafe HOME, στο κέντρο της Μυτιλήνης, όπου θα βρίσκεται από τις 12:30 έως τις 14:00.