09/05/2020

Συνέντευξη στο ΤΕΑΜ FM: “Η Ευρώπη στρέφει το βλέμμα στην επόμενη ημέρα για την οικονομία”

Μιλώντας στον ΤΕΑΜ FM η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στους κρίσιμους άξονες για την «επόμενη ημέρα» τον σημαντικό ρόλο των Ελλήνων ευρωβουλευτών στις διεκδικήσεις για τα κρίσιμα θέματα ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της πως θα υπάρξει στήριξη από πλευράς της Ευρώπης που θα δώσει ώθηση στην οικονομία.

Σχολιάζοντας την διαχείριση της Ελλάδας στο υγειονομικό σκέλος, η κα Ασημακοπούλου τόνισε πως η επιτυχημένη πορεία της χώρας «έχει αναγνωριστεί διεθνώς» τόσο στο σκέλος της διαχείρισης από πλευράς της κυβέρνησης, όσο και στην υπευθυνότητα που έδειξαν οι πολίτες.

Πλέον όπως επεσήμανε με την σταδιακή άρση των μέτρων επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας: «Αυτή η φάση είναι πιο δύσκολη και πιο άχαρη. Από την άλλη πρέπει να πάρει μπροστά η οικονομία γιατί η ζημιά που έχει γίνει είναι πάρα πολύ μεγάλη και πλέον οι επιχειρήσεις παρά τις προσπάθειες και τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι οριακά. Αν δεν αρχίσουν να λειτουργούν θα έχουμε άλλης τάξης μεγέθους προβλήματα και βεβαίως το κρίσιμο για την χώρα μας είναι το τι θα γίνει με τον τουρισμό». περισσότεραΠλέον όπως επεσήμανε με την σταδιακή άρση των μέτρων επόμενο μεγάλο βήμα θα είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας: «Αυτή η φάση είναι πιο δύσκολη και πιο άχαρη. Από την άλλη πρέπει να πάρει μπροστά η οικονομία γιατί η ζημιά που έχει γίνει είναι πάρα πολύ μεγάλη και πλέον οι επιχειρήσεις παρά τις προσπάθειες και τα μέτρα της κυβέρνησης, είναι οριακά. Αν δεν αρχίσουν να λειτουργούν θα έχουμε άλλης τάξης μεγέθους προβλήματα και βεβαίως το κρίσιμο για την χώρα μας είναι το τι θα γίνει με τον τουρισμό».

Περισσότερα εδώ