23/07/2021

Καλό καλοκαίρι!

Η ολοκλήρωση της εκστρατείας μας, για την παρουσίαση και την προώθηση της πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Access2Markets, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, συμπίπτει χρονικά με μια μεγάλη επιτυχία, την απονομή του Βραβείου Κοινού του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή για το 2021, στην πλατφόρμα αυτή.

Οι προσπάθειές μας για την προώθηση της πλατφόρμας Access2Markets τόσο στην Ευρώπη όσο και ανά την Ελλάδα – μέσα από τις εκδηλώσεις μας στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Κρήτη, τα Ιόνια Νησιά, τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την  Ήπειρο, την Πιερία και τον Πειραιά – καθώς και η μεγάλη ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου και κυρίως των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε αυτήν, συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάκτηση του παραπάνω Βραβείου Δημοφιλίας.

Η ψήφος του κοινού ανέδειξε και ξεχώρισε την Access2Markets, με τον πιο άμεσο τρόπο, ανάμεσα σε άλλες δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την υποστήριξη που παρέχει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στον δρόμο για την ανάκαμψη από την πανδημία.

Ο Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή των εμπορικών συμφωνιών, κ. Denis Redonnet, ο οποίος ηγείται των προσπαθειών για την προώθηση της Access2Markets, επαίνεσε τη δέσμευσή μας στον στόχο να αναδείξουμε το έργο αυτό, ενημερώνοντας κάθε ενδιαφερόμενο Έλληνα επιχειρηματία, για τα πλεονεκτήματα και τη χρησιμότητα της Access2Markets, επισημαίνοντας ότι αποτελούμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνεργασίας, μεταξύ των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα συνεχίσουμε το φθινόπωρο με την καμπάνια Access2Markets, καθώς και με διάφορες άλλες.

Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε να έχετε υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές, μένοντας ασφαλείς.

Διαβάστε ολόκληρο το newsletter εδώ.