27/09/2021

Εσωκομματικές εκλογές : “Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας ενεργά την ιστορική μας παράταξη.”

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ψηφίζουμε για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, σε όλη την Ελλάδα.  

Η Νέα Δημοκρατία πρωταγωνιστεί, για άλλη μια φορά, στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων, μπορούμε πλέον να ψηφίσουμε είτε με φυσική παρουσία είτε ηλεκτρονικά.

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας ενεργά την ιστορική μας παράταξη.

Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές αυτές, θα εξασφαλίσει την ενέργεια, τη συνοχή και την ώθηση που χρειάζεται το κόμμα μας, να συνεχίσει το έργο του, για το καλό της πατρίδας μας.

Το γραφείο μου και εγώ παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 210-3239373 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: annamisel@asimakopoulou.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, πατήστε εδώ.